Tisdagen 24/10-06Johans 18-årsdag, Johan klarade teorin

Johan 18ÅR idag    HIPP HIPP HURRA!!!

 


Ställde mobilens alarm på 7,30. Ringde till Johan för att kolla så han var vaken. Han ska skriva 8,30 men måste vara där en stund innan, då han ska fotograferas först.

Men han var redan där o satt o vänta. Pratade med Johan en stund, nu var han lite nervös i alla fall.

 


Skrev blogg för några dagar och la in de. Jag har knappt hållit på med datorn på hela helgen. Hoppade in i en dusch och då avlöste hemtelefonen  o mobilerna varandra. Skyndade ut ur duschen, det var Johan som ringt. Försökte ringa upp honom, men kom inte fram. Strax efter så ringde Johan upp och sa att han hade misslyckats med skrivningen och jag trodde honom. Men det var inte så, han klarade det. Åhh, va kul!!!

 


Gjorde mig iordning, skickade några sms och pratade i telefon under tiden. Åkte iväg o hämtade upp honom. Plockade upp Maria på vägen. Hem och väntade på att Jennie skulle göra sig klar. Hon ville sova lite längre för han var uppe sent inatt.

 


Sedan åkte vi till Länna och åt på Kinarestaurangen. Vi åt lunchbuffe´.

 


Släppte av Maria o Jennie i köpcentret och sedan åkte Johan o jag till Willys o kompletterade med lite varor som jag missade att köpa igår. Ska göra smörgåstårtor till ikväll.

När vi var klar på Willys så åkte vi upp till Eko, jag handlade lite kattgodis där. 

Mamma o pappa o Maria o Ronja kommer hit ikväll för att fira Johan. Tyvärr så kan inte Christine var med för hon jobbar sent ikväll.

 


Johan provade datorn med ett av grafikkorten och det fungerade inte. Satte tillbaks mitt gamla grafikkort men nu fungerar det inte alls. Han provade ta bort och sätta tillbaks flera ggr men det fungerar inte överhuvudtaget. Har ingen bild alls på skärmen. Ska prova en annan skärm som jag har stående om det kanske vart ngt fel på skärmen eller också la grafikkortet av helt.

Höjden av otur, känns det som. Ja, vi får väl se? hann inte kolla upp det innan Maria o Ronja kom. En stund senare så kom ma o pa. Strax därefter så kom Christine, hon kunde vara med ändå. Kul!

  


Johan fick pengar och en massa olika saker med älgar på. Han gillar älgar *ler*. Han fick även lite andra saker.

 


Skjutsade hem Johan o Christine. Maria o Ronja åkte också med för det regnade rejält så de slapp gå. Maria följde Ronja in till sin pappa. Sedan så åkte Maria med o lämnade hem Jo o Chr.

Tyvärr så får inte Johan köra pappas bil, han har tredubbel självrisk( tror jag det var)om något händer om föraren är under 25. Och så är den automatväxlad.

 


Jennie o jag satt i v-rummet. Jennie tittade på tv och jag satt i telefon med Maria, när tv´n slutade fungera. Klockan var då exakt tolv. Jag satte över till analog kanal istället men det fanns bara myrornas krig. Hmm! Upptäckte att jag inte har Internet heller. Bägge modemen blinkade med bara en lampa.

Gick ut på balkongen för att röka o upptäckte att det inte fanns några utelampor tända på gården. Lamporna ovanför portarna lös inte heller.

Såg att det var svart i hela huset förutom hos grannen som har balkongen bredvid min.

Gick ut på gården för att kolla och trappbelysningen fungerade inte. Min port o porten bredvid var de enda som det lös i lgh i. Skumt! Antingen har vi klarat oss i våra portar eller också sover alla andra och att ingen förutom i våra portar har någon form av belysning tänd i lägenheterna.

Ringde till Fortum och hon sa att det var säkert en huvudsäkring som gått. Ringde till de som har hand om gatubelysningen, men det var SB´s ansvar. Ringde till fastighetsjouren, de skulle kolla upp det hela.

 


Nästa gång jag gick ut för att röka såg jag när killen från Bravida gick in en port o strax därefter lös portlamporna o utebelysningen på gården. Då var klockan 01,55och tv´n fungerade igen.  Bredbandet kom igång 02,10.

Får väl höra imorgon om grannarna har haft helt strömavbrott eller inte.

  


Satt med Maria i telefon till halv tre.

La in bloggar för de senaste dagarna sedan ska jag lägga mig för att titta på tv.

 


OJ OJ OJ, vilken lång blogg det blev. Men hade inget annat att göra utan tv eller Internet. Eller rättare sagt så var det ganska kul att skriva. Kunde ju ha lagt mig för att läsa tex.  Hihi.

  

Kommentarer
Postat av: Bim

Vad kul att han fixade teorin! När ska han göra uppkörningen då?

Postat av: finkan

--bim-- han vill inte att jag ska berätta när han har tid för uppkörningen... Han säjer att det blir sån press på sig om någon vet när han ska köra upp.

2006-11-02 @ 16:41:12
URL: http://finkans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback