Axelvärk....

Hade lite ont i axeln när jag la mig i morse men inte så farligt.

Jag vaknade till flera ggr av att det gjorde ont när jag sov. (Jag snurrar o far runt i sömnen)

   



Det är samma axel som jag haft muskelfästesinflammation i två ggr. Jag har jätteont men det gör inte lika ont som det brukar göra så det kan ju var ngt annat eller också så börjar jag vänja mig vid den här sortens smärta..

 Jag blir hemma från jobbet de här två sista passen som jag har kvar innan jag blir ledig i 17 dgr. För det går inte att jobba med den här värken, jag har tagit alvedon men det blir ingen större skillnad.

   



Jag skruvade ihop två byråer i fredags som jag köpte på Jysk när jag o fibromorsan hade en liten shoppingrunda i torsdags men det var ju inget tungt direkt, det jobbigaste med de var att bära upp de för trapporna hemma men det kan ju knappast ha gjort att jag fått ont.

Sedan så flyttade jag in sängen i lilla sovrummet igår men det var ju inte heller speciellt tungt  mest otympligt, mest för att katterna hade jättekul och klättrade runt på säng o madrasser när jag flyttade delarna.. (Jag har en hög säng. 2 st 80 sängar och ovanpå det en resårmadrass och sedan bäddmadrass.)

   



Om det fortfarande gör ont imorgon så ska jag ringa till vårdcentralen. Har fått diklofenak utskrivet de förra gångerna jag hade ont.

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback