Ronja 8 år 11/7-07

Den 11/7 så fyllde Ronja 8 år.

 

Var dit på kvällen och firade henne. Ma o pa var där. Marias kille + 2 barn och så Marias kompis + 2 barn. Och så jag förstås. Jennie var i Turkiet och kunde inte komma i år heller när Ronja fyllde år. Förra sommaren var hon o luffade runt i europa i 2 månader.

Johan skulle jobba länge och Christine kunde inte heller komma.

   

Det var full rulle på alla barn men de satt relativt stilla när det var dags för fikat. Maria bjöd på hemgjord rosa prinsesstårta (marsipan m jordgubbssmak)och marängswiss och massor med kakor o 2 sorters rulltårtor.

  

Jag hade köpt en variant av rullskridskor som man sätter fast på vanliga skor. Ett hjul på vardera sida av foten och så lampor som blinkar i hjulen.

Hon fick massor av prylar men det som hon verkade bli gladast över var en liten svart Puma - väska som Maria köpte nere i Turkiet. Utav sin pappa fick hon en cykel, den var hon ute o cyklade på när jag kom.




        



      



image187 




När vi skulle gå därifrån så stod vi ute o tittade när barnen cyklade och lekte. Ma o pa hade med sig en traktor till Tindra som Ronja haft hemma hos ma o pa. Den hade hon roligt med.

  

Vi provade rullskridskorna men konstaterade att hon måste ha diverse skydd på sig innan hon får använda de.

Hon ramlade nämligen på cykeln två ggr så hon skrapade upp bägge knäna och rullskridskorna tar nog ett tag innan hon lär sig använda de.

   

Men vi åkte inte hem utan spelade två partier kubb utanför Maria innan vi åkte hem.

 

image188



image189   


vi delade upp oss i ett tjej-lag och ett kill-lag, tyvärr blev inte vårat lag med på kort..... om inte mamma tog kort på oss (mamma ville inte vara med och spela) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback