Onsdagen 31/1-07

Var med Maria till Kungens Kurva.

Var in på Rusta, köpte en sk Pilatesboll, det följde med en matta och ett gummiband. Handlade lite andra saker där också.

Var också in på Ikea en sväng, handlade ett nytt påslakanset och lite småpryttlar .

Sedan så blev det in på Willys.

    

Satt mest i telefonen på kvällen medan jag pumpade upp min pilatesboll, den var jättesvår att pumpa upp. Satt i flera timmar men är ändå inte klar med den. Ska fortsätta senare eller imorgon.

  

Ska åka o hämta Jennie från jobb 1 sedan.

  

Lägger in bloggen redan nu, så den hamnar i rätt månad i arkivet..*ler*Pilatesboll-set + Maya 

Tisdagen 30/1-07

Kollade på en massa film på fm.

Pratade i fånen m Maria.

  


Tränade lite…

Ca 5 min på motionscykeln.

Ca 8 min fördelat på två omgångar 120+145 steg på thigh-trainern.

Det blev inte så mkt träning, men bättre än ingen träning alls. Och sånsmåningom så orkar jag (förhoppningsvis) mera. Har dålig kondis, men i söndags tog benen slut redan efter 100 steg, så det är en förbättring….

 


Träffade Helen och gick på djupvattengympan i Åkeshov.

Maria följde med o simmade under tiden.

Efter passet var slut så simmade jag 7,5 längd. Kollade aldrig hur lång bassängen är men den är väl antagligen 50 m, men den ser så liten ut.

  


Frukost, lunch o middag idag igen…. Inga överhoppade mål idag.

Har gått ner ett halvt kilo sedan den 27:e, alltså när jag loggade in på Viktklubben första ggn(denna omgång). (27.e på kvällen tills på dagen idag den 30:e) TJOHO!!!!

  


Pillade på datorn o pratade i telefon resten av kvällen.

  


Ska åka o hämta Jennie från jobb 1 inatt.

Motionscykeln + Mysan

Thigh-trainern + Mysan


Mysan är en linslus*ler*. Lite suddigt kort på cykeln men det syns ju iallafall att det är en cykel.

Glömde skriva att jag köpte en 10 kilos säck m kattmat i söndags för 499:- Så nu har katterna mat för lång tid framöver. Ska kolla hur länge en säck räcker... de har räknat ut att det ska kosta 2.30 /katt o dag.


Måndagen 29/1-07

Hade fruktansvärd huvudvärk, låg halva dagen. Tog Alvedon , det lindrades lite.

La mig i ett bad.

Cattis kom över en stund och hälsa på. Allt var bara bra med henne o hon trivs jättebra ute på skärgårdsön dit hon har flyttat tillfälligt.

   

Satt i telefon med Maria tills Karin kom över på en fika. Sedan ska Karin o jag iväg.

Det är APT-möte på jobbet ikväll. Det börjar 19.00 och förhoppningsvis så håller det inte på så länge.

Hoppas att det inte blir en massa tjafs på mötet. Vi har arbetskollegor som inte kommer överens, som egentligen inte ens vill se varandra. Vi ska få beteendevetare som vi ska få prata med, de ska börja med de två kollegorna som inte kommer överens först.

  

Mötet gick bra, lugnt o sansat…det höll på till 20,30 Stod utanför o pratade lite innan vi åkte hemåt, fibromorsan o jag, så vi var hemma till strax efter nio.

   

Satt i telefon m pappa, dags för räkningar igen.

 

Pratade med Maria o tittade på film innan jag la mig.

 


Tindra o Maria hösten 06  

Fel datum på kortet, det ska var den 14/11-06    

Måndagen 22/1-07 Söndagen 28/1-07

Måndagen 22/1-07

  

Gjorde inget speciellt. Kollade på tv, pratade i telefon.

        

Tisdagen 23/1-07

  

Var på demenskurs i Abrahamsberg hela dagen, åkte t-bana dit o hem. Det här var del två av två. Första delen var i december. Det var kul att träffa personal från de andra enheterna. Men det var väldigt basic, det bästa var diskussionerna vi hade.

       

Onsdagen 24/1-07

 

Vaknade tidigt idag med och åt frukost med Jennie för fjärde dagen i rad. Har bestämt mig för att jag ska äta både frukost, lunch och middag i fortsättningen. Och inte hoppa över några måltider.

La mig för att vila lite, strax före sex på kvällen. Då ringde chefen för att höra om jag skulle gå på samverkansmötet på torsdagen. Sa att jag inte fått info om det. Det var därför hon ringde mig, hon hade precis delat ut lappar i våra fack och såg att lappen om mötet låg kvar.

Hon frågade om inte samordnaren ringt mig eftersom jag varit långledig, men det har hon inte gjort. Eftersom chefen tyckte det vore bra om jag kunde vara med på mötet så ringde jag fibromorsan för att höra om hon kunde jobba istället för mig.

Hon var trött för hon hade inte vilat på dagen och jobbade istället för mig igår för att jag var på kurs på dagen. Provade att ringa till några andra men fick inte tag på någon, ringde tillbaks till fibromorsan o hon ställde upp… Snällt! Så jag blev ledig inatt …skönt.

         

Torsdagen 25/1-07

  

Frukost med Jennie idag igen. Eftersom jag inte vågar använda bilen, för jag vill inte riskera att bli inlåst igen, så åkte jag t-bana idag också. Träffade Maria på väg till t-banan och fick låna hennes busskort för hon skulle ingenstans på dagen. Mkt gulligt av henne!

Mötet var på stadsdelsförvaltningen i Bromma 10.00, med samverkansgruppen. Som består av enhetscheferna + chefen över de och så vi arbetsplatsombud. Och så var det en från SKTF med. Det var ett väldigt intressant och informativt möte *ler* Men det höll bara på en timme drygt.

Hem dona o fixa lite.

La mig för att vila en stund innan jobbet och somnade till, skönt för jag var upp vid sex imorse och ska iväg o jobba inatt. Och så ska jag lämna in bilen imorgon bitti direkt efter jobbet så det dröjer innan jag kommer i säng.

Kom in i bilen och åkte till jobbet.

        


Fredagen 26/1-07                        

  

Träffade på Jennie på jobbet på morgonen. Stackarn, hon jobbade på jobb 1 igår kväll, det blev inte många timmars sömn för henne inte.

Glömde lämna Marias busskort igår kväll när jag åkte till jobbet så jag fick svänga förbi o lämna det till Maria innan jag åkte för att lämna in bilen.

Åkte till Autoherba för att höra om de hade termostat till min bil inne, det hade de inte, den skulle kosta 575 + moms. Hutlöst dyrt o jag klarar mig med halvljummen bil. Tycker inte om när det är för varmt i bilen. Men om det skulle bli 20 minus så skulle det nog vara skönt förstås. Men i söndags var det -12 eller -13 när jag hämtade Jennie från jobb 1 och vi frös inte*ler*

 Lämnade bilen hos gubben(bilhandlaren), ringde till pappa som jobbar i Huddinge just nu och han kom o hämta mig. Släppte av pappa utanför jobbet o så fick jag låna hans Cheva.

Då var klockan närmare elva, tänkte att jag inte sover idag, håller mig vaken o vänder dygnet på en gång, eftersom jag är långledig igen..

Dammsög, dammtorkade o skurade. Dammsög v-rumsgardinerna, de är ju bruna men det var så mkt katthår på de, det syntes tydligt idag för solen låg på. Katterna brukar sitta i varsitt fönster o titta på fåglarna.

Plockade, fixade o donade lite. Tvättade några maskiner också.

Hämtade upp pappa runt tre och körde sedan hemåt. Pappa hade pratat med gubben, han hade besällt nytt lås till min bil. Får se när bilen blir klar. Skulle egentligen med pappa hem o få låna hans Audi. Men jag lovade Cattis hyresgäst att jag skulle lämna nycklarna till den andra tjejen som ska flytta in idag. Och hon skulle komma runt tre. Så vi tar Audin imorgon istället, behöver ingen bil idag.

 Mötte upp Jennie i C, in på Vivo o handlade lite. Träffade Maria o fröna också.

Maria hade köpt busskupongshäfte till mig, för de höjer priserna på måndag. Kan vara bra att alltid ha på sig om det skulle bli ngt knas m bilen eller om jag ska någonstans. Det kommer bli mkt dyrare utan kupong om man ska betala i spärren eller på bussen. Tror det var 40 kr som det kommer kosta.

Jennie o Ronja gick ner till t-banan o köpte ett häfte till, till mig.

Tjejen som skulle flytta in kom inte förrän vid halv sju. Jag hade satt en lapp på dörren när jag gick för att möta Jennie.

Jennie o jag beställde Pizza ifrån Pappagallo, mkt gott.

        

Lördagen 27/1-07

  

Hade en kille från jobbet(kvällspersonal) här på fm som pratade sig varm för ngt nytt revolutionerande viktkontrollsystem. Han hade med sig en tjej som har hållit på med det här ca 1 månad.

Det påminde väldigt mkt om Herbalife. Det fanns shakes, proteinkakor, omega3 oljekapslar osv. Gick inte med.

Har ju ätit frukost varje morgon i ca 1 vecka, nu ska jag försöka att röra på mig mer. Ska få till vettiga matvanor, funkar inte att hålla på o hoppa över måltider.

Vore kul att köpa en snygg bikini tills jag ska åka till Turkiet, så jag får lite mer färg på kroppen än vad jag får i baddräkten. Har en svart bikini som jag köpte förra våren på Stadium. Överdelen är lite liten(fast det var största storleken de hade). Använde den några ggr i somras ändå.

Pratade med pa, de skulle åka o handla efter att de ätit lunch.

Gick ut till Milanbacken en stund. Maria var där med Ronja o Tindra och åkte pulka, det blåste småspik.

De följde med in till mig o åt lunch. Sedan gick de ut o fortsatte åka pulka ett tag till.

Loggade in på viktklubb o läste lite där. De har gjort om sidan sedan jag var där senast. Blev medlem där sep 03, gick knappt ner någonting, men jag rörde ju inte på mig nämnvärt heller. Men det står att man ska gå ner 0,5 -1kg i veckan ändå. Hmm!

Men nu ska jag alltså göra ett nytt försök och den här ggn SKA jag röra på mig mer.

Jennie kom hem ifrån jobbet o hade Anna med sig.

 

Ma o pa dök aldrig upp så vid åtta ringde jag o de var hemma och hade varit hemma länge. Hmm, börjar pappa bli lite glömsk….? Eller missuppfattade jag honom…

 

Pratade i telefon o tittade på tv på kvällen.

       


Söndagen 28/1-07

 

Anna o Jennie hade åkt när jag gick upp. Jennie iväg för att jobba på jobb 2 och sedan på jobb 1 också. La mig i ett bad.

 Pappa ringde, bestämde  att han skulle komma och hämta upp mig kl 11. Plockade upp Maria på vägen. Hon hade lämnat fröna hos deras pappa för tyvärr så ligger deras bälteskuddar kvar i min bil, så de kunde inte följa med.

Pappa hoppade av hemma hos sig,  Maria o jag fortsatte direkt till Rusta i Länna. På vägen dit så var vi in på Eurostore, de hade stora resväskor för 300 kr, med kombinationslås. Köpte inte där utan vi åkte vidare till Rusta där de har för 199:- för samma typ av väska. Naturligtvis så var de slut på Rusta o även på alla andra Rustabutiker.

Maria o jag köpte oss varsin korv utanför Rusta, kom på att jag glömde att äta frukost i morse. In på Eko en sväng o där kostade de 499:- Vi åkte tillbaks till Eurostore igen.

Pappa hade Marias dramaten, Torsten( efter Torsten Flink som Maria gillar)i bakluckan så Maria tog med den in o fick ett nytt hjul till den.

Jag köpte ett set med tre väskor för 600:-. Maria köpte den stora. Köpte lite plastbunkar, rökelser med kaneldoft och rökelser med vanilj. Köpte även luktgrejer till bilen som luktar vanilj. Vanilj är min favoritdoft.

Köpte mig en egen dramaten. Får så ont i händerna när jag bär, så ofta passar jag på att handla på hemväg från jobbet när jag har bilen för att slippa bära från C.

Släppte av Maria utanför Danne, sedan åkte jag hem med mina grejer o tbx till C, träffade på Maria o fröna. Vi gick in på Vivo, handlade lite.

Jag åkte till Maria , lastade av Marias saker.

Tände rökelsen med kaneldoft när jag kom hem, det luktar underbart av den i hela lägenheten.

Ska lägga in den här bloggen redan nu.

Kommer ändå inte göra ngt speciellt ikväll, säkert bara se på tv o prata i telefon i alla fall.

  Ronja

Tindra

Ronja


Ronja

Tindra o Maria

Torsdagen 18/1- söndagen 21/1-07

Torsdagen 18/1-07

 

Nu har vi beställt resa. Det blir Antalya i Turkiet, i Juni. Ska bli jättekul. Här är länk till hotellet som vi blev frälsta i och ska bo på.

Jennie o jag åkte till Willys o handla. Hem packade upp allt o gjorde i ordning mat.

Skjutsade Jennie till jobb 1.

Pratade i telefon o kollade på film

Har skaffat ett myspace.     

Fredagen 19/1-07

 

Jennie helt ledig idag. Skönt för henne o trevligt för mig för hon har tänkt sig vara hemma.

Vi gjorde tacos, med alla möjliga tillbehör, det var underbart gott!

På kvällen så ringde de från Willys o fråga om jag glömt min pluska, vilket jag tydligen gjort. Har aldrig i hela mitt liv vare sig tappat pluska eller nycklar.

Tittade lite på film o pratade en massa.

 Höll på med mitt myspace.      


Lördagen 20/1-07

 

Städade o röjde lite på dagen. Sedan tittade jag mest på film o pratade i telefon. Och höll på med mitt myspace.

  

 

  Söndagen 21/1-07

 

Massor med snö ute, så vackert. Bilen var översnöad , haha. Ca 2 dm snö på den. Tog tid att få bort all snö. Maria hann komma o hjälpa till med att sopa bort snön.

Mitt vänstra lås låstes igen varje gång jag tog i handtaget. Men det gick att få upp höger dörr. Tyvärr så gick det inte att öppna vänster inifrån heller. Helt låst!!! Hmm!

Så det blev till att klättra igenom bilen för att komma in o ut. Åhh, vad jag är less på billås.

  

Maria o jag åkte iväg till Willys o hämtade min pluska. Ingen av oss behövde handla så vi åkte hemåt.

Svängde in till djuraffären före Farsta och köpte en ny liten(400gram) påse m kattmat. Ska köpa en stor säck sedan, för de verkar tycka om den här sorten. - en stor säck på 10 kg kostar 499 kr

Fick en liten påse med en annan sort av tjejen därinne. Snällt!

Var också in på Lidl o köpte bananer, tacochips o guccamole. Har fortfarande en massa tacoköttfärs kvar sedan i fredags, fast vi gjorde en massa matlådor till Jennie.

   

Ringde o prata lite med ma o pa. Berättade för pappa att låsen på vä sida inte fungerar o den här gången så går det inte ens att få upp vä dörr inifrån.

Jag får inte köra omkring så, sa  pappa.

  

Men jag hade lovat Jennie att hämta henne från jobb 1. Så det gjorde jag. Väl framme så kom jag inte ur bilen då hade det högra låset låsts med mig kvar inne i bilen!

Tänkte hissa ner fönstret på höger sida o låsa upp dörren utifrån men det fönstret hade frusit fast.

Som tur var så fick jag ner det vänstra fönstret, så när Jennie kom ut så kunde jag ge henne nycklarna o hon kunde låsa upp o släppa in sig själv.

ÅHH!. Vad jag blir galen på dessa lås.

Hade jag inte fått upp det fönstret så hade jag väl fått lov att åka till brandstationen för hjälp o Jennie fått åka kommunalt.

Inga problem att komma ur bilen hemma, som tur var.

Inte direkt några grannar vakna halv ett på natten som man kan be om hjälp heller. Och vad skulle de kunna göra om Jennie o jag sitter inlåsta i bilen o inte kommer ut…… o inga fönster på bilen går att få ner…


Onsdagen 17/1-07

Vaknade av att katterna sprang över o på mig.

Tittade på första avsnittet av Kommissarie Lynley som jag spelade in för flera veckor sedan.

    

Satte på datorn och uppdaterade explorern till explorer 7. Den var smidig o bra.

Satt o skrev med en kompis som bor uppe i norr på MSN.

    

Fick samtal från en kollega, det är lite tjafs på jobbet mellan två kollegor. Irriterande jobbigt.

    

Jag mailade fibromorsan på morgonen, hon ringde upp mig mitt på dan. Informerade henne om situationen på jobbet.

    

Jennie åkte iväg till jobb 1, lovade att hämta henne inatt.

     

La mig o sov någon timme mot kvällen.

Tittade lite på Poirot, men det var så dåligt så jag tittade på Tre solar istället. Den var ingen höjdare direkt men tittade klart på den i allafall.

     

Pratade med Maria i telefon några ggr under dagen o kvällen.

     

Fibromorsan kom förbi o fikade vid elvatiden. Sedan åkte jag o hämta Jennie från jobb 1. Vi satt o prata en stund.

     

Maria ringde, pratade en stund innan hon skulle lägga sig.


Tisdagen 16/1-07

Natten gick jättebra. Synd att vi bara har ett pass tillsammans. Nu är det 5 veckor till nästa pass..

    

Vi satt kvar o prata med samordnaren o chefen på morgonen.

     

Åkte iväg till besiktningen för efterkontroll direkt från jobbet. Bilen gick igenom. Ringde upp pappa på vägen hem.

     

Nu är jag långledig…. Så skönt!!!

     

Somnade vid elva. Sov som en stock till fyra. Vaknade av att jag kände att Jennie står o tittar på mig.

Jennie hade ”försovit” sig så jag skjutsade iväg henne till jobb 1. Annars hade hon inte kommit i tid.

     

Svängde in till Högdalens C på vägen hem.

Var in till Zoo o köpte kattmat(hårdingar). Slutade m kattmatsburkar i helgen. Jag tänkte att de ska få ett bra torrfoder istället. Och så ska de få lite kokt fisk eller ngt annat gott emallanåt.

Köpte inget dietfoder efersom Maya inte är överviktig. Och jag har tänkt att fortsätta låta maten stå framme. För de är vana vid att kunna gå o tugga i sig lite hårdingar när de vill.

Tjejen som jobbade där trodde på, att sakta men säkert så kommer Mysan bli smalare om jag håller mig till fodret som jag köpte.

Det var ett foder för inomhuskatter.

 

Var in på Konsum en sväng också, eller coop som det heter.

     

Satt med Maria i telefon o planera vår Turkiet-resa som mest troligt kommer att bli av i år. Först så pratade vi om att ta en sista minuten nu i vår o Turkiet-resan nästa år.

Får se vad som händer o fötter*ler*

  

Jennie kom hem från jobb 1 och satt en stund o kolla på sidan över hotellet som vi vill bo på.

Jennie gick o la sig men Maria o jag satt o prata länge till.

 

Måndagen 15/1-07

Träffade på Jennie på jobbet på morgonen. Hon har både jobb 2 o jobb 1 idag.

   

Vaknade vid tre, ringde till pappa. Bilen är klar.

Vi kom fram till att jag ska komma hem till ma o pa och sedan så skjutsar de mig till bilhandlaren annars så skulle det bli en massa åkande fram o tillbaks eftersom pappas andra bil ska ju också tbx hem.

   

Pratade med Maria i telefon, hon ska också med hem till ma o pa.

Fick middag där, gott som vanligt.

    

Åkte iväg o hämtade bilen. Var inget knattrande ljud längre när jag bromsar eller att det pulserar i pedalen. Skönt! De hade även fixat låsen o fjärren.

    

Maria o jag åkte förbi Lidl på vägen hem.

    

Tog mig ett snabbt bad o sedan iväg till jobbet för att jobba med kollegan som jag bara har ett pass med. Det här passet går alltid så fort. Alldeles för fort…. sedan så dröjer det 5 veckor tills nästa gång vi jobbar ihop.

  

Fredagen 12- söndagen 14/1-07

 

Ska jobba i helgen så jag höll mig vaken i natt. Sov på dagen.

     

Ullis varken kom eller hörde av sig…..

     

Mådde inget vidare, så jag ringde fibromorsan för att kolla om hon kunde jobba istället för mig. Och det kunde hon.

    

Var hemma från jobbet på fredagen och lördagen

      

På söndagen så mådde jag bättre så jag åkte iväg till jobbet.

      

Gjorde inget speciellt under helgen.

     

    


Torsdagen 11/1-07

Ringde min mobil det första jag gjorde när jag vaknade. Yippie, jag har fått tbx mitt vanliga telefonnr. Trodde faktiskt inte att de skulle lyckas

    

Pratade m bilhandlaren. ABS-kransen är på väg från Örebro o borde komma fram ikväll eller senast imorgon bitti.

     

Ringde upp pappa, som ringde bilhandlaren o sa att vi kommer dit med bilen ikväll, så kan de börja med den direkt imorgon bitti, för det blir körförbud på den nästa vecka så den måste in på efterkontroll också.

Tror pappa kom överens med honom om att de ska ombesikta bilen

     

Hann träffa Jennie en liten stund innan hon åkte iväg på jobb 1.

    

Jag klädde på mig o ut för att åka dit, skulle träffa pappa där efter han slutade jobbet.

Men nu var låset genomfruset. Jag höll på med låsspray o när den tog slut låsolja. Och så värmde jag nyckeln hur länge som helst o det gick inte ändå.  ÅHH, vad irriterande.  

Pappa ringde m tips ifrån bilhandlaren o fungerade inte det så var det inget annat att göra än att låta låsen tina upp. Alltså vänta på plusgrader…..

Tipset var att hälla en hink med varmt vatten över dörren.

Mkt riktigt så fungerade det. Vilken tur!!!

Kom iväg 40 min efter jag skulle åka…

Fjärren till bilen fungerar inte o låsen har väl aldrig behövts låsas upp manuellt förut så det är väl därför de fryser fast…. Trodde pappa i alla fall. De ska fixa lås o fjärr också.

  

Lämnade bilen o nycklar sedan så åkte pappa o jag hem till mamma, där mamma väntade med maten färdig.

Hon hade räknat med att vi skulle vara där till fem men det tog 40 min längre. Den tid som det tog för mig att komma in i bilen.

Var kvar o fika.

Lånade pappas Audi, åhh vad den är underbar att köra.

Var hemma till åtta.

     

Satt o bloggade för flera dgr.

Ringde till Ullis för att höra om jag fick lägga ut kort från midsommar på henne. Och det var ok.

    

Upptäckte att jag inte gjort länk till min spaces när jag la in foton i lördags. Ändrade på det i lördagens blogg också.

     

Maria ringde, vi satt o tittade på Jerry Springer medan vi pratade. De är inte kloka de som är med där. De slåss o skriker o beter sig illa. Det är samma stuk som det var när den serien började sändas för evigheter sedan.
Bild på Maya o Mysan från i våras.Maya o Mysan april- 06   

Onsdagen 10/1-07

Tittade på en film när jag kom hem.

Somnade i soffan, sov ca 1 h innan Johan o Christine dök upp.

De var här i några timmar.

   

Fick tag på bilhandlaren. De hade hittat en ABS-krans som delen hette i Örebro, men den ska fraktas hit så förhoppningsvis så kommer den imorgon. Ska återkomma imorgon.

   

Ringde pappa o berättade vad bilhandlaren sa.

    

Ullis ringde o sa att de kommer o hälsar på mig på fredag, för de har ärende hit. KUL! Hon har inte varit hos mig på flera år.

    

Gick o la mig vid halv fem ungefär, kände att jag klara inte att hålla mig vaken.

   

Vaknade till av att mobilen ringde, det var pappa. Mamma hade ringt mig flera ggr och det var tydligen ngt konstigt meddelande i telefonen när hon ringde. Somnade om.

  

Fick för mig att min hemtelefon inte fungerade över huvudtaget men det gjorde den för jag ringde från min mobil. Meddelandet var röstbrevlådan….

Ringde upp ma o pa vid halv tio. Betalade lite räkningar åt pa.

   

Pratade med Maria i telefonen sedan la jag mig o tittade på film.

Jennie kom hem vid ett från jobb 1. Då tittade vi på en Wallander film som jag spelat in.Lägger in kort från i midsommar hos Ullis


                    

Tisdagen 9/1-07

Träffade Jennie på jobbet på morgonen. Ena samordnaren sa till mig att alla är så nöjda med henne, både vårdtagare o arbetskamrater… Chefen stod bredvid o höll med. Kul att höra!

   

Tittade på Prison Break som jag spelade in igår kväll innan jag somnade.

   

Vaknade inte förrän kvart i fem. Tittade lite på film o pratade i telefon innan det var dags att göra mig i ordning för att åka o jobba ännu en natt.

   

Jennie jobbade både på jobb 1 o 2 idag igen.

      


Måndagen 8/1-07

Var fortfarande vaken när Jennie åkte iväg till jobb nr 2 imorse.

   

Berättade att vi hittat ett resmål Maria o jag. Och Jennie har ju varit i Turkiet först på charter o sedan i somras när hon tågluffade. Hon sa att det var jättebra där.

Hann inte prata så mycket för hon hade bråttom iväg.

Hon ska jobba på jobb nr 1 direkt ikväll också.

    

Pappa hade ringt medan jag sov. Ringde upp honom, han ville veta om jag fick tag på bilhandlaren i förra veckan.

Jag ringde upp bilhandlaren o ska återkomma på onsdag, de har inte fått tag på delen ännu. Hmm!

Ringde tillbaks till pa o berätta vad han sa.

   

Pratade med Helen, hon har varit i Turkiet 2 ggr och sa att det är jättebra där och att hon funderar på att åka dit nu i maj.

   

Gick en sväng till C för att köpa cigg. Var förbi Maria och drack en kopp kaffe.

   

Konstigt, så mycket energi jag får på kvällen innan jag ska iväg o jobba när ledigheten är slut.  Skulle vilja hinna både dammsuga, skura o fixa. Men tyvärr så räcker inte tiden till*ler*. Men lite hann jag med i alla fall.

Har varit så trött hela helgen, har sovit o sovit.

     

Gjorde mig i ordning o åkte till jobbet…


Söndagen 7/1-07

Mycket lugn o skön dag.

   

Fixade o donade lite, kollade på film.

   

Maria o jag har pratat om att ta en sista minuten någonstans. Vi har suttit o kollat lite men inte hittat ngt speciellt.

    

Maria följde med o hämtade Jennie från jobb nr 1, hon hade även jobbat på jobb nr 2 idag. Blir inte många timmars sömn för henne inatt heller.

    

Satt i telefon till strax efter fyra o kollade resor.

Och nu hittade vi ett hotell som vi tyckte om med en helt underbar pool. Det ligger i Antalya i Turkiet. Så nu håller vi på att kolla upp om det.

  

Lördagen 6/1-07

Tittade på ”Anne Franks dagbok” som jag spelade in inatt.

   

La in foton i spaces. Väldigt lätt att lägga in foton där. Skaffade spaces i höstas men har inte använt den förrän nu.

   

Rensade bort gamla postorderkataloger.

    

Tittade på ”Varannan vecka”, den var bra.

   

Jennie kom hem från jobb 2 vid 17-tiden.

Då hjälptes vi åt med att bära ut grejer till soprummet. Jag satt med Maria i den nya trådlösa och den fungerade bra dit o även inne i soprummet.

    

Cattis, grannen kom ner o hälsade på en liten sväng. Hon flyttar idag, ut på landet(skärgården).

   

Jennie o jag hjälptes åt att installera det trådlösa nätverket för den bärbara datorn. Så skönt att slippa nätverkssladden liggande runt golvet.

   

Jag tittade på ”The Terminal” med Tom Hanks, den var bra. Jennie hade redan sett den så hon satt i telefon (i sin egen linje*ler*).

   

Har Canal+ film 1,2 o 3 tom mars. Så videon i v-rummet går för fullt på inspelning just nu. Nackdelen är att de kanalerna bara är på digitalboxen.

   

Gick igenom lite inspelade band.

 

Fredagen 5/1-07

Satt kvar med chefen o samordnaren på morgonen.

Sedan åkte jag till UPC för att hämta en till telefonsladd. Kom dit nio, och naturligtvis öppnade de inte förrän tio. Men jag väntade och fick min sladd.

Så nu fungerar bägge telefonerna.

 Perfekt, vi kan sitta i telefon samtidigt Jennie o jag.

  


Plockade bort granen, katterna har rivit den i golvet massor av ggr.Gick o la mig på vid ca halv två på dagen o låg ända till åtta på kvällen. Så skönt, behövde det. Känns som om jag hade jobbat massor av nätter o inte bara två.  

Men nu så är jag ledig i helgen….underbart!

   

Satt o tittade på film o umgicks med Jennie på kvällen. Hon var ledig från bägge jobben idag.

   Maria ringde, pratade en stund m henne innan jag gick o la mig. Så trött fast jag varit vaken bara ca 4-5 h.


Johan 18 år. (Fel datum på fotot. Ska vara 24/10-06)

Johan 18 år


Torsdagen 4/1-07

Sov som en stock på dagen. Kändes som jag hade jobbat flera nätter i rad fast det bara var en natt. Ska jobba inatt också sedan är jag ledig i helgen.

   

Kollade film o pratade i telefon som vanligt.

   

Satt o bloggade på kvällen.

Duschade, gjorde mig iordning o åkte till jobbet.

  

För alla som längtar efter sommar o badväder så kommer en bild från i somras.


Christine, Johan o Ronja på ett kvällsdopp Juni-06

Onsdagen 3/1-07

Jennie jobbar både på jobb 1 o jobb 2 idag.

   

Mia ringde, pratade en stund.

   

Pratade även med fibromorsan o pappa. Och Maria såklart.

  

Låg länge i ett skumbad. Så skönt så!

  

Låsen på bilen hade frusit när jag skulle iväg till jobbet. Det var inte det lättaste att komma in i bilen. Massor med låsolja o ändå ville det inte fungera. Till slut kom jag in på häger sida o sedan när jag skulle in på vänster så pajade låset….hmm. Typiskt, alltid är det något.

Men jag behöver inte krångla mig in i bilen utan bara sträcka mig igenom för att trycka på en knapp på vänster dörr och sedan sätta mig som vanligt.

Fibromorsan kom förbi när jag höll på med bilen med en matlåda till mig.

Det var jättegod entrecoté m klyftpotatis.Lägger in 2 gamla bilder. De togs i Juli 03. Det är sommarbilder från Vegabaren i Länna. Godaste hamburgarna gör de där*ler*.


Johan juli 03


Jenni o jag juli 03   
De togs med min första digitalkamera, en jätteliten sak som inte hade blixt och minnet höll så länge batteriet var fullt. Men den tog ganska bra kort ändå*ler*

Tisdagen 2/1-07

Idag hände inget speciellt, en lugn o skön dag.

Telefonprat o filmtittande som vanligt.

  

Hämtade upp syrran på vägen för att hämta upp Jennie från jobb 1.


Lägger in kort på mina gulliga systerdöttrar


Ronja julen 06

Tindra julen 06


Måndagen 1/1-07

Plockade upp Maria o hennes kompis på hemvägen från jobbet, de hamnade på efterfest efter nyårsfirandet.
Jaha, då var det första dagen på det nya året.

  

Har inga nyårslöften, tror inte på såna.

  

Kollade mest på film o prata i telefon hela dagen o kvällen.

  

Hämtade Jennie från jobb nr 1 på kvällen.
Min o Jenníe´s gran m alla klappar

Våran gran.