Fredagen 13/7 - Torsdagen 19/7

På fredagen den 13/7 kom Jennie o Anna hem ifrån sin månadslånga resa. De har varit i Polen, rest runt bland de grekiska öarna sedan så avslutade de med Turkiet.

Planet landade strax efter elva på fredag kväll. De fick hämtning ifrån Arlanda av en kompis till Anna. Sedan så sov Anna över här.

     


På lördagen kom Johan o Christine över en sväng ganska sent, satt o pratade en stund på balkongen o njöt av att det var ganska skönt ute..

     


På söndagen så åkte Jennie o jag till Willys och handlade lite grann. Vi åkte sedan utanför och tittade dit Johan o Christine har flyttat. De både fick lgh och flyttade in medan Jennie var borta. (Hon hade fått rapporter av mig om allt som hänt via sms..)

    


På måndagen var det dags för Jennie att börja jobba igen.
Johan o Christine kom över. Johan hjälpte mig att borra upp för gardinstången i mitt nya sovrum. Han borrade även upp en lampa som jag ska ha på väggen i sovrummet. Han hjälpte mig också att sätta upp ett badrumsskåp som jag fick utav  Ronja o Tindras pappa. Allt blev jättefint.

Johan hängde upp gardinerna åt mig, han var så nyfiken på att se hur hans gamla rum skulle se ut nu då det nästan är klart. Det fattas bara lampskärmar till sänglamporna och en ny taklampa. Ev ny skärm till fönsterlampan.

    


På tisdagen så jobbade Jennie. På kvällen åkte Jennie o jag och hämtade mat på McDonalds. Sedan så var Fibromorsan förbi på en kopp te innan hon skulle åka till jobbet. Hon jobbar istället för mig tis-tor den här veckan då jag tagit semester.

     


På onsdagen så fick jag ett ryck och gick in o klippte mig när jag var i centrum. Blev helt ok. (Se tidigare inlägg med bilder.) Jennie var ledig idag sedan jobbar hon tom tis.

Hämtade henne hos Anna. På vägen hem ringde Johan o Christine, de var ute o åkte o kom förbi en sväng, då var klockan nästan tolv. Jennie gick o la sig direkt när hon kom hem för hon skulle upp o jobba.

     


På torsdagen så gick Jennie o jag till centrum o handlade lite på kvällen. Jennie jobbade på dagen. Vi köpte glass maränger o grädde. Bananer hade jag redan hemma. Fibromorsan var förbi på en kopp te innan hon åkte o jobba för mig för tredje dagen i rad.

Sedan gjorde vi marängsviss och vräkte i oss innan vi la oss. MUMS!

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback