"Draktårar" av Dean R Koontz (juli 07)





Beskrivning:

Han är inte lika någon annan. Han har egenskaper som ingen vanlig männsika har. Han kan med tankekraft skapa varelser, varelser som ingen kan skada.

Hans mor använde droger under graviditeten. Hon ville ge sitt barn samma gåva av vidgat medvetande som drogerna gav henne. Det gick inte som hon hade tänkte sig; hennes son fick övernaturliga krafter och förmågan att tänka fram liv, men han blev ond - en djävul i människohamn...

 
Recensioner:


Nessa2005-08-10 19:11
Trist - det saknas något, men jag vet inte vad. Det blir i allafall aldrig riktigt bra. Läs något annat av Koontz istället...
Betyg 2 

Elisabeth_dahl2005-10-12 10:59
Två poliser blir brutalt överfallna av diverse odjur och dylikt som inte går att förklara eller förstå. Även fler människor börjar att få besöka av de konstiga djuren. Det enda som de verkar ha tillsammans är att de ligger längst nere på samhällsherakin. Vad vill de omänskliga varelserna? Vad är deras syfte?
Betyg 4 

BonHawk2005-12-12 18:14
Kommer inte ihåg så mycket mer av boken än att jag tyckte att den var helt OK. Det är ett ställe i boken inne i ett hus (i en bar?) där saker sker i slow motion och det är riktigt häftigt beskrivet.
Betyg 3







Kopierad från boksidan.net
 Den fanns inte på adlibris eller på någon av bokhandlarna på nätet. Har tyvärr inget omslag på boken





Ja, den gick att läsa, spännande och så men egentligen inte min typ av bok..

Har läst två böcker av honom vad jag kommer ihåg , Viskningar och Mr Murder. Men han har ju skrivit böcker under många olika pseudonymer så det kan ju vara flera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback