Söndagen 18/3-07

  

Var med Maria till Globen, gick runt o tittade lite i affärer. Maria ville kolla in alla skoaffärerna, och hon provade lite stövlar. Men hittade inga hon ville ha

 Jennie kom dit direkt efter att hon slutade jobbet.. Vi hann gå runt en liten stund, ca 20 min tills affärerna stängde efter att Jennie kom.

 

 Maria provar stövel   






Vi åt kebab på pizzakiosken hemma.




 Jag





Jennie o jag gjorde ostkaka enligt recept på vk´s sida.

Den blev ganska god (ganska skriver jag, för att varken Jennie eller jag har fått tbx  smak eller luktsinnet ordentligt.)

När jag jobbade på Stureby så gjorde vi sådan ostkaka till de som hade DK (diabetes)eller KR(kalorireducerad) kost. Ungefär samma recept ;)

 



 Ostkaka a´la vk



Jennie o jag satt o tittade på film och sedan så ska vi titta på ?Six feet under?.

    



Känner mig så pass bra att jag ska gå på kursen (imorgon)som jag har anmält mig till. Den handlar om lagar och avtal. Den är på tre dgr. Må-ons.

Så imorgon ska jag upp tidigt*ler*

     




På torsdag ska jag på sista gången av dokumentationskursen. Missade ju i torsdags, men hoppas på att jag inte missat alltför mkt.

     

Kommentarer
Postat av: Anonym

Angelica som gick på kursen senast och som jag tror att ni gått samma kurs med tidigare, ska gå imorgon på kursen också. Vi träffades första gången på årsmötet, men lärde känna varandra på arbetsmiljöutbildningen och nu har gått med i samma parti som jag är med i, rättvisepartiet socialisterna. Läste du min artikel i offensivtidningen? Jag brukar vara en blyg typ men artiklarna om det fackliga arbetet är jag riktigt stolt över.
kramar bilbo ps. ha en bra kurs!

2007-03-18 @ 20:38:28
Postat av: finkan

Halloj Bilbo. Jo, Angelica anmälde sig till den här kursen samtidigt som mig. Nej, jag har inte läst din artiklel. Hittade inte den på offensivs sida. Ska kolla ordentlig senare. Så klart du ska vara stolt över det du får publicerat. Tack, kursen blir säkert bra. Kram//(ANNIKA

Postat av: Bim

Kul att du lägger in fotografier!

2007-03-19 @ 18:37:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

--bim-- ja, det är kul m fotografier. Nu har jag ju en liten o smidig kamera som är lätt att ta med sig

2007-03-19 @ 19:55:27
URL: http://finkans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback