Längesedan jag la in ngt..

Halloj, tiden går fort, det var längesedan jag la in ngt i bloggen. April, va det visst.. oj oj.Håller ju på  pluggar till Uska och det går bra. har läst Omvårdnad nu i höst . Har c-kurserna kvar bara, som jag ska läsa till våren.


Sedan i april så har jag läst en massa böcker och tänker inte lägga in alla de böckerna som jag läst för det är säkerligen närmare 50 st....  har stickat en hel del, kanske lägger in bilder på det jag stickat om andan faller på*ler*Jennie o jag har varit en vecka till Egypten. Vi var i Sharm el sheik och det var härligt och bodde på ett
hotell m all inclusive - maten var helt ok,
Vi åkte en tur ut med båt till Ras Mahammad och snorklade. Jennie provade på att dyka under den båtturen, men inte jag, gillar egentligen inte att simma på djupt vatten och inte heller att ha huvudet under vatten men det var kul att snorkla, massor av fina fiskar fanns det att se där. Vi åkte med buss till Kairo och var till pyramiderna. Såg sfinxen och var på Egyptiska museet, besökte en papyrusaffär och besökte den största moskén som finns där. Bilder kommer så småningom ;)
Det var en liten uppdatering från mig....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback